5 August 2011

Sesi amali gila-gila

Salam sejahtera kepada semua...
yeay,dapat gak aku wat entri lagi..uish bukan senang juga kan nak jaga blog lebih2 lgi aku nie x expert macam blogger tua nie sara..ahaha..
cik sara jgn marah yep~
pose x baik taw marah2x..

kali nie aku nak cter lak masa2 enjoy aku masa sesi amali sem nie..memg power la..salute gler gan lecturer yg sgt sporting..erm jom tgk sikit sedutan2 pengambaran kami ni~
 hah nie la xtvt kami..best!
nie semua adalah amali tok topik sensory integration..tok rawatan bagi pesakit kanak2 yg mengalami masalh utk keseimbgn ker,kawalan badan dan kepala,geli tok sentuh benda2 kat sekeliling ker dan byk g..lau korg nk taw,cari sendiri la kat u tube,,..huhuh...

ok itu rakaman video di set pengmbran..skunk jom kita terjah pelakon2 yg terlibat dalam pengmbran kali nie..
memperkenalkan~ ~
tadaaa...

1
2
3
4
5
 ok pandai anda mengira~ dulu skula mana erk?hahah


 hah nielah buaian istimewa..nama ia hammock..erm sebutan gtu la..ejaan x pasti..
nie khas tok pt kanak2 yg gayat biasanya..kami as OT akan ajar teknik spya dia x gayat lgi la..



yg nie la namanya obstacle challenging activity..
permainan nie direka sendiri oleh member2 laki kelas aku..perh dorg memg kreatif la..
Tahniah2x..Anda layak jd terapis~

ada banyak lg game tpi aku agak malas nk masukkan lgi..eleh korg pon macam bosan jerk baca..kan kan kan??

tpi b4 aku hbis cter sesi amali nie aku nk tunjuk muka lecturer aku yg sgt sportg nie.hah muka dia memg cun oo..
memperkenalkan~

Miss Laila Shafitri..

arrrr..enough2x...aku pon dah ngantuk nie..kita jumpa lgi la..hah wat member2 yg kenal aku nie,harap korg sudi komen dan guide aku tok improve blog aku nie..aku masih blaja nk cntikkan blog...

tolong ok??

di kesempatan ini saya nak ucapkan 

Selamat Bersahur dan Berbuka Puasa!
adios~~

2 comments:

sara said...

blogger tua? amboi! selamat berpraktikal tirah! selamat berpuasa juga ...

trex said...

la btol la kan..?aok kan da expert..saya nie baru lgi bertatih dlm industri nie...

Post a Comment