30 May 2011

Sejarah keluargaku...

Assalamualaikum kepada semua pembaca..
erm ops2 kejap!!!
Dah jawab salam ke belum nie??
Jawablah dulu..Dosa taw lau x jawab...heheeh..

Erm saya nie baru jer bergelumang gan blogging blogging ke benda nie...jadi xdalah expert gat..Ni pon punyalah berjam2 amik masa nak selongkar pasal blog2 nie..erm apa pendapat anda erk??cer citer and bagi komen sket...

kali nie saya cter ttg family saya yang tercyunk dulu ler..hehehe..
saya anak ke-4 dari 5..ops bukan bongsu ok??suka sangat orang teka saya nie ank bongsu..x main la beb..I'm independent girl la ok??awat??x caya ker??dah2 caya x caya belakang kiro ok??bermulalah alkisah kerajaan empayar Puteri ni....

my brother.....



first dalam keluarga saya my only one bro..nickname dia Fikri..erm hensem org yer kan??..tpi xleh gorat..coz dia dah kawin la...nama bini dia Jannah.masih blaja lagi di UIA Gombak tahun akhir...comel org yer dan sekarang gah mengandung..due date bulan 7 ni..eh jup2...atas td bkan gmbo dia taw...tpi ada gaya sikit kan?




dari segi apa yg sama???ok bandingkan..




dpt x teka??..
ek eleh...apalah..ok lu pikirlah sendiri..

jap2 ni makwe @ isteri dia..


Anak kedua pula kami panggil Aina..eh dia nie la nama paling panjang dalam keluarga kami taw iaitu NUR AL-AINA MARDHIAH...fulamak..jenuh den nak taip oooo...dia seorg nurse kat Hospital Muar..nk kenal ker???ok2 leh isi borang dulu...


:: erm mksud 2 jari tu adalah hantaran dia 2 ribu pon kire setel..dia x kesa.. 

Next


Bachelor in Korean Artist


Yang atas saya lak nama dia Atifah..erm mulia pekerjaan dia taw..ngajo dak2 kecik2 nie agama...sekolah dia depan kubur..seram~ ~ hahahaa....dia sempoi jer...tpi giler korea nie..semua menda banyak dia taw...Bachelor in Korean Artist..huhu..jgn marah ya my dear sis..uhukz...


ehem2 yang ke-4 of coz la ana yang kecoh sekali..hahaha.
tpi lau dok gan org x kenal memg mati kutu la...
kutu terkejut..
kena epilepsy..
hahaha..
lau member kamceng tawlah perangai sebenar camner.
erm saya gak suka tgk negeri org..
well independent girl la..
sejak ting satu pon dah sekola jauh dari keluarga..
erm tpi best ooo....

ops sorie..gmbo xda...
kerana 'dia' x mahu tunjuk muka lagi..



ok last dalam keluarga saya ialah Asilah..dak ting 5 kat Sekolah Bandar Maharani Muo..nak amik exam tahun nie..erm ganer rupanya??nk tgk...ok jom kiter take 5 jap...jgn lama2 taw...bahaya!!!


tadaa~~~



Bachelor in Pokok Bunga Kertas